INGREDIENSLØFTE

Ring: 90660379

På Aveda, The Art and Science of Pure Flower and Plant Essences, tror vi at naturen er den beste skjønnhetskunstneren av alle. Derfor jobber vi kontinuerlig med å øke bruken av naturlig forekommende ingredienser så mye som mulig.

Naturlig forekomst: Aveda bruker ISO-standarden 16218 ved beregning av den naturlig forekommende prosentandelen av ingrediensene fra planter, ikke-petroleummineraler og andre naturlige kilder, inkludert vann. Naturlig forekommende innebærer at over 50% av ingrediensen er naturlig (ut fra molekylvekt).

Vårt mål om å levere høytpresterende, botanisk baserte produkter som er snillere mot planeten - noe som er bra for oss alle - går mye dypere enn bruken av naturlige ingredienser.

Aveda og grønne ingredienser

Vi kobler produktutviklingen sammen med oppdraget om å bruke det vi definerer som grønne ingredienser så ofte vi kan. Hos Aveda er målet å sørge for at produktene våre er bra for kundene gjennom eksepsjonell prestasjon, samtidig som vi leverer på løftet om miljø- og sosialt ansvar. Avedas produkter er formulerte uten parabener, ftalater og natriumlaurylsulfat. Vi jobber hardt for å sørge for at økologisk og kulturelt mangfold representeres av ansvarsfullt innkjøp av nøkkelingredienser fra ulike miljøer over hele verden.

Gjennom rettferdig kompensasjon har vi positiv påvirkning på de mennesker og økonomier enkelte av ingrediensene våre kommer fra.

Aveda tror på at vi vil lykkes med målet gjennom vår streben etter å bruke det vi kaller grønne ingredienser i produktene våre når det er mulig. Vår definisjon av en grønn ingrediens krever at den oppfyller minst ett av følgende kriterier:

* Naturlig forekommende, de ingredienser hvor mer enn 50% av molekylene kommer fra en plante, et ikke-petroleummineral, vann eller en annen naturlig kilde.

* Økologisk sertifisert.

* Anskaffet fra bærekraftig eller fornybar plantebasert opprinnelse og har ikke negativ påvirkning på de økosystemer de kommer fra.

For Aveda er fremskritt og forbedring av antall grønne ingredienser som brukes i produktene en viktig del av at vi sikrer vårt oppdragsengasjement for å ta vare på den verden vi lever i.

Avedas bruk av grønne ingredienser i praksis:

* Siden 2000 har Aveda hatt en vesentlig økning på innkjøp av økologiske, rå plantebaserte ingredienser og økologiske eteriske oljer fra 20%-25% av det totale volum, til mer enn 90% av begge, samtidig som det totale volumet har hatt en kraftig økning. Den nøyaktige andelen varierer noe fra år til år på grunn av produktvariasjon og tilgjengelighet av sertifiserte ingredienser.

* Aveda har opprettet Soil to Bottle™-sporbarhet for visse nøkkelingredienser, noe som gjør det mulig for Aveda å suksessivt dokumentere og utvide kilden til disse ingrediensene, samtidig som kvaliteten fremmes gjennom leveransekjeden.

* Avedas utvikling av sin eksklusive Babassu Betaine-teknologi er en del av vårt arbeid med å utvikle og bruke bærekraftige plantebaserte alternativer for å erstatte bruken av petrokjemikalier når det er mulig.

* Alle Avedas eteriske oljer bearbeides på en miljøansvarlig måte gjennom dampdestillasjon.